Mráz na nádraží
Do zamrzlého sněhu
vyšlapali stopy šedé
na kluzkém břehu,
k němuž kolej vede
Na perónu, světla
čerstvý led odráží
louže mrazem kvetla
a zamrzlo i nádraží
Přejezd jemně cinká
vzápětí po ocelové trati
přijíždí pravidelná linka,
jež se hned v závěji ztratí
Přečteno 302x
Tipy 11
Poslední tipující: jenommarie, Fialový metal, Iva Husárková, Fil, šerý, paradoxy, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)