Toulky Evropou
Anotace: V Evropě se dá zažít mnoho zajímavého.
Jeden voják z Vatikánu
přišel domů těsně k ránu
u gardy ač sloužil
po děvčatech toužil
fešný voják z Vatikánu
Jedna paní z Tirany
chová doma sklípkany
vždycky vám je hladí
když se s mužem vadí
chytrá paní z Tirany
Jedna slečna z Podgorice
pozvala mě do ložnice
a že byla z Černé Hory
v lůžku potom vznikly spory
žhavá slečna z Podgorice
Přečteno 335x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, Jeněcovevzduchukrásného, Lioness, Amonasr, Sonador, šerý, Kan, Lighter, mkinka, Vivien
Komentáře (0)