Na slze procestovat celou tvář
kraje výrazů
hlubiny tužeb
otlaky naděje
konec je blízko
stmívání obzor halí
jako kamínky na cestě
rozsypaná slova
mohou krvácet
a uvnitř
zírat do prázdna
studené hroby
horké kosti
každý může plout
někdo do srdce
jiný za hloupostí.