Racek nad mořem
Nad mořem racek vříská
k jeho nebetyčné chvále
každému se po něm stýská
a chtěl by cestovat stále
Za letních dní v parnu ,
vše tone ve zlatém písku
až zase navštívím Varnu
zapomenu na rodnou vísku
Jen moře s vlnami hází,
jak sedlák s kupou hnoje
a občas do skal vrazí
jak se stává za příboje
Slunce, jak kdoule zralá
do snědého těla pálí
však dívka se puchýřů bála
a proto se do tuniky halí
Přečteno 238x
Tipy 10
Poslední tipující: Kan, Jeněcovevzduchukrásného, Koala, Stanislav32, Marten, Marťas9, mkinka, Psavec
Komentáře (12)
Komentujících (5)