Děravý boty
Boty děravý mám
a v očích prach
špína mi nevadí
nemám z ní strach
Stále jsem na cestě
málokdy v cíli
doma vždy jen
dokud nenačerpám síly
Dolů nahoru
nahoru dolů
opět jsem na cestě
nic nevábí mne domů
Sotva chvíli spočinu
zas touha mne táhne
jak jinak než cestou
si člověk na žití sáhne?
Kdyby mněl auto
tak v něm spím stále
o takovém žití
nesním marně.
Přečteno 206x
Tipy 4
Poslední tipující: martinaV, CULIKATÁ, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)