Pod korunami javoru, stíny večerního světla,
melodie deště, v každé kapce ros něžné tajemství.
Na vrcholu kopce, kde nebe sklání se k zemi,
vánky nesou příběh, v hřebenech hor věčný klid.
V zahradě šeříku, květy fialové ve tvaru snů,
kresba ticha, větve se sklání k zemi jako v pokloně.
Ve vánku podzimním, tanec listí kolem stromu,
setkání s minulostí, ve vánku času zvuk tichý.
U řeky mlčící, kámen hladí hladina,
pouto mezi vodou a půdou, v kruhu spí tajemné
příběhy.
Jsou tam nádherný momenty - "melodie deště, "v hřebenech hor věčný klid", "květy ve tvaru snů", "tanec listí"...
Jen mě tam ruší 2x "sklání se k zemi" a "ve vánku"...
13.01.2024 13:36:31 | Koala
A až se ty tajemné příběhy probudí, až příroda je vyzpívá v trilkách ptačích, v šumění lístků ve větru, já budu naslouchat...těším se:-)*
Máš skvělej NICK:-)*
01.01.2024 14:20:18 | cappuccinogirl