Na stezce Kumano,
kroky poutníků tiché,
podzimní hory.
Fudži-san v dálce,
svatá hora v oblaku,
vánky tančí výš.
Na písku Amanohashidate,
poutníkův pohled spojí
most nad mořem.
Ise-jingu svatyně,
kroky poutníků zní,
v sakurách ticho
Díky za kouzelný výlet :-)
17.01.2024 21:46:30 | Rafinka
Rádo se stalo, milá Rafinko. :)
18.01.2024 19:12:02 | Dračí
Poezie vonící Asií badiánem, zázvorem a tíhou barvy otěžkané sakury. Publikace básně s poslední srofou připomínající haiku.*
02.01.2024 11:51:20 | šerý
Mám pro tu krajinu slabost, díky za komentář. :-)
03.01.2024 22:31:37 | Dračí
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?