Sice tu mluví "barbarka" ale jsou slova obvyklá, nepřekvapivá. I pokus o přechodníky tu máme a v úvodu obrazný nesmysl "za moře obzor". To není žádná barbarka ale jenom další literačka...
Zpracování trochu zaostává, chtělo to asi zdůraznit ten vzdor a zklamané očekávání. Básnička má ale nosnou myšlenku a je dobře nazvaná, to je možné ocenit.
24.01.2024 12:50:58 | Ezop