V Karibiku jsem se ocitl,
zázrak přírody si mě získal.
Barevnými plážemi, bílým pískem,
pod palmami, kde slunce
svítí.
Modré moře vítá mě tam,
vlny mi šeptají svůj příběh.
Do dálek mě unáší, v srdci cítím,
že tohle místo má svůj
náboj.
Chladný koktejl v ruce, relax na lehátku,
poslouchám tóny reggae, co
hladí uši.
Pestré obrazy mi defilují před očima
a vůně exotických květin se rozeznívá.
Výprava do džungle se blíží,
kde svobodně žijí divoká
zvířata.
Tropický déšť padá na mou tvář,
a já se vracím ke knihám svého dětství.
Místní obyvatelé mě s úsměvem vítají,
jejich vlídnost a pohostinnost je ryzí
Tančím s nimi v rytmu salsy a merengue,
a jejich kulturu s radostí
oslavuji