Martině / Martini / Mars
Byli jsme předtím šťastnější?
To co prožíváme není to co jsme prožívat chtěli
Že?
A na papíře to vypadá stokrát lip
Tak dobře
Sněhuláci byli sněhovější
Doteky byly vřelejší
Oči byly okatější
Nebo snad ne?
Čokoládou žízeň neuhasíš
Kalkulačkou dům nepostavíš
Představami ji nedostaneš
Tak proč se snažíš
Když víš že selžeš
Protože každý
To tak občas dělá
Jo občas
Ale jen občas
Každý je občas sněhulák
A umí být vřelejší než ty
Jen ty tvé oči jsou pořád tak velké a hluboké
Až se v nich ztrácím
Jsi první a poslední
Vlastně takový můj
Mrtvý bod
Už tě vidím
Jako klidnou hladinu oceánu
Bezvětří
A já jsem tvoje loď
Na které posádka umře hlady a žízní
Mohlo to fungovat
Ale nefunguje
Mohli jsme být v Číně
Ale jsme jenom tady
Mohli jsme jíst hranolky
Ale ohlodáváme si navzájem kosti
Stojím před tebou a mám oči dokořán
Už včera bylo pozdě ale nemůžu si pomoct
Jsi moje vítězství i prohra zároveň
Můj svět
Už mě to ale takhle nebaví
Proč?
Proč to mlčení proč to ticho proč jsem
Když pro tebe vlastně ani nejsem
I kdybych s tebou mluvil celý den
Od rána do večera
I kdybych ti šeptal do ucha všechna slova světa
A napsal ti je na papír a
dal ti je přečíst
Každé slovo každá věta
Nikdy bys neřekla nic jiného než že
Nic nechápu
A moje jméno
Orámované tvým stydlivým já
Nechci být vyschlá moucha na parapetu
Jakmile jsem na tebe dostal chuť ztratil jsem všechny ostatní smysly
A zemřu
Já to vím
My všichni
Jednou umřem
Zdar
A
Čus
Sílu
Mě
To
Neboli
O mrtvých jen dobře
Naschledanou
Každý kdo se snažil se potom na oleji smažil
Každý kdo to zkusil se potom tebou dusil
Každý kdo tě k sobě vábil
Se pak prostě zabil
Pátek
Je tu
Ale jmenuje se úterý
Všecko je v prdeli
Všecko je tak v hajzlu
Všecko je už za námi
Došli jsme
Jako bomba kyslíku
Všecko je už pryč
Hurá
Přečteno 200x
Tipy 16
Poslední tipující: enigman, Marten, Anfádis, IronDodo, narra peregrini, martinaV, Psavec, Lesní žínka, cappuccinogirl, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)