Nikdy jsem neplul po moři,
možná mám trochu strachu,
co když se náhle vynoří,
páreček mořských draků.
Nejsou to žádní dobráci,
prý lodě rádi převrací.
Nedá se válčit s příšerou,
s gustem tě potom sežerou.
.. anebo hůř
že nechají tě žít, lajdáci,
a ty pak pos.anej se vrátíš za ženou:-)
24.04.2024 16:58:22 | Žluťák