Sarajevo
Zabloudili jsme...
Snad, i trochu štěstí.
Kdo by nechtěl vidět místo,
kde kruhy se propletali vítězstvím...
Né jenom to...
Zde husí kůže říká...
,,Tady"
Tady se psaly dějiny.
Tady se tyčí bílé hroby na všechny strany.
Jen projiždím
mé slzy tvoří řeku,
jen mi je líto těch,
co po okolí
přehodili bílou deku.
Tady zůstane mráz i v létě,
neroztaje, když zde
přibrzdím na výletě.
Jen střepu mráz,
zatlačím všechny slzy.
Začnu být vdečná,
že žijí zde....
A tam mohu jen na exkurzi...