Kdo ví

Kdo ví

když budeš mít štěstí
nenajdeš čtyřlístek
ale dva centy
a s trochou vůle – euro

Co s ním?

co si za něj koupit
co má cenu
a Kdo ne
Kdo ví

Kdo poví.

tak pojď hledat
brodit se v problémech
v travách jen smrt
a exkrementy











11. 7. 2018
Autor szt, 11.07.2024
Přečteno 59x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, jort1, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí