MORSKÁ IDYLKA
Nádherné je ranné zore,
keď dívaš sa na modré more.
Tam ovanie ťa letný vánok,
premôže ťa ľahký spánok.
Dýchať skús ten čistý vzduch,
v zdravom tele zdravý duch.
Nadchýnaš sa krásou kraja,
cítiš sa jak súčasť raja.
Obloha sťa modrý jas,
túžiš sa sem vrátiť zas.
Keď na more tma už sadá,
hviezda z neba doňho padá.
Ovládne ťa krásny pocit,
čo neskončí tejto noci.
Znova túžiš večne žiť,
na ostrove navždy byť.
Do pamäti sa ti vryje
ako voda útes myje.
Aký to bol vzácny čas,
zažiť ho chceš ešte raz.
Radosť čerpaj zo spomienok,
to prajem tebe po celý rok.