Anotace: Vážně nevážně na těch našich cestách... :)
Auto jsme tradičně narvali po střechu
Klid, hlavně bez spěchu…
-místo v jedenáct vyrážíme v jednu-
Zubiska Alp tím pádem v nedohlednu
Už vidíš benzínku?
-espresso z kelímku-
Než pokračujem na další štaci
Přepnem na jinou navigaci
V Passau prý perfektně objedem bouračku
-za 200 m odbočte vpravo- Na tu polňačku???
Rádio hraje – Antenne Bayeeern
A zrovna když přemítám, jestli:
- máme pojistku?-vyjde počasí?-
-zvládne to s námi smečka?-
-kam jsem zas dala ty éčka?? … nemám tušení…-
V Tvých očích najednou zableskne vzrušení
Ještě se ptám, jestli si sbalil i moje plavky?
A už mi naskakují zimomriavky
(Došla svačina – nevadí)
Ta tyrkysová hladina!! – a v pozadí
Naše milovaný
Hory