O Ománu

O Ománu

Ó jako Omán, jediný stát na O

Óch ten Omán

1001 a 1 noc

tam, kde se plavil Sindibád

51 týdnů doma, 1 v zahraničí

kam to bude letos? odpočinout si

to je hlavní

zbavit se na chvíli stresu

přečíst si knížku, ideálně dvě

v kufru skončí pět

opálit si pozadí

lákavá vůně kadidla a nepoznaných dálek

Omán je jako obrázek

člověk přijde na jiné myšlenky

zátoka, pláž jak z pohlednice

bodnutí po rejnoku ještě trochu bolí

a hojí se už měsíc

na ČT vidím pána, od kterého jsme koupili kadidlo

svět je malý

různé druhy Arabů, každý je jiný

svět je báječný a bájný

hledám flek, kde se umístit v Ráji

Autor Alexandr Rakita, 10.11.2024
Přečteno 32x
Tipy 4
Poslední tipující: Ywach, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

hurá za exotikou :-)

11.11.2024 10:26:40 | Ywach

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel