Anotace: To co se v ní píše je zkrátka nemožné, proto jsem ji zařadila tam, kam jsem ji zařadila :,)
Bláznivé sny
Proč sny někdy nesplynou
s realitou světů,
vždyť co by bylo na stráních
roztodivných květů.
Ptáci s peřím šarlatovým
slétali by dolů k nám,
jemní, jako hříva koní,
moc dobře je ze snů znám.
I beránci v purpuru
stoupali by nahoru
po modrých schodech z bodláčí,
co do nohou však netlačí.
A vlci, co ty beránky
chtěli dříve sníst,
začali by z jejich vlny
svetry sobě plíst.
***
Kdybych se tak probudila
a ptáci byli v šarlatu
ani bych se nedivila,
že na duši záplatu
položil mi beránek,
co po schodišti do dálek,
oblečený v purpuru,
stoupal, stoupal nahoru.
Však tyhle sny se nemohou
splnit dnes ni zítra,
budou stále skutečností
jen do nového jitra.
abychom mohly realizovat sve sny musime se probudil...
krasne napsane dilko
12.04.2009 19:35:00 | strašidýlko-střapatý