Anotace: Chrání vás, ale jednou si prostě vezme dovolenou... .)
Skvělá, jestli máme každý anděla, bylo by vážně zajimavé, kdyby se tohle stalo :D
19.01.2013 23:38:28 | Dameira
...dobré...rytmicky mi to trochu místy nesedí...ale možná jen můj dojem... A.
18.04.2012 18:34:43 | Ayla
Dost dobré, hlavně poslední verš ;) I když... andělé jsou s námi pořád, jen jim občas musíme připomenout, že CHCEME, aby nás chránili. Vždycky je to na nás...
ST
18.04.2012 17:43:25 | Matsuyama Tatsuko-chan