Tohle mám chuť ti poopravovat, aby mi to líp znělo, ale to se nedělá :D Má to silná místa, ale zároveň okamžiky, kdy mě rozhodí změny rytmu.
08.05.2012 23:01:24 | Hesiona-Essylt
snad to bude dávat smysl..beru to jako dílo daného momentu,popisující momentální stav mysli,nebo myšlenkový pochod..a já se pak bojím že když to s odstupem převorám,seberu tomu tu autentičnost..tak to raději nedělám.
týjo..takhle chytroucnou větu už jsem roky nenapsal.. :o))
08.05.2012 23:06:02 | poeta
No vidíš, mám na tebe pozitivní vliv :)))
Možná proto,že jsem muzikant a zpěvák amatér, mám cit pro rytmus, a tak ho v každé básni hledám, i ve volném verši. Mám ráda, když báseň pěkně zní a nikde nezadrhává. Je to samozřejmě někdy i tím, jak se to recituje. Autor má většinou svoji představu a umí svoje dílo přednést tak, aby znělo.
08.05.2012 23:09:23 | Hesiona-Essylt
co dodat..
od teď si budu každou prozpěvovat a možná tam ten rytmus vyladím..hmm,to zní jako dobrej nápad..
08.05.2012 23:13:37 | poeta