Anotace: to mě napadlo, při pokecu na chatu...jen se tam někdo zmínil o smečce vlku, je to krátký , ale mě se to líbí...
Nechte vlky spát,
at nemají hlad.
At se neprobudí-
po těle to chvění,
v mordě ta chut.
Krev teče ,pění.
Tak zticha bud.
Nechte vlka spát..
Už nechce mít hlad.