Vyber
Vyber svou odpověď z tisíce slov,
pro tvoje mlčení kolem strach sněží,
měsíc nám ze sebe dá znát jen nov,
přestaň lhát, že na tom nezáleží.
Vyber svou odpověď z pomezí sfér,
na jejich hranicích tančíš si lehce,
tak už se rozhodni, dej, nebo ber,
v rukou tvých vypadá svět tolik křehce.
Prones tu formuli, svůj ortel vyřkni,
jak můžeš přitom všem nezájem tajit?
Život, či smrt, aspoň jedno nám přiřkni,
ať víme, co můžeme v tvých dlaních najít.
Přečteno 559x
Tipy 9
Poslední tipující: Danger, seh, kudlankaW, Pelican, Joe Vai, Miriska
Komentáře (2)
Komentujících (2)