Anotace: takový menší blábol...
Hle hrdina
z války se vrací
ještě krvácí
kde je jeho družina?
Z jakých ukrutných bojů přišel?
Zdá se že z pekla vyšel
Odbila první ranní hodina.
On mlčky odchází
očistcem si nejspíš prochází
Pro nás ale je stále hrdina
který spasil svět
a my víme že i když bude hřmět
Tak se najde hrdina....
Statečnému Rekovi třikrát sláva
teď padá na mě únava
Slává,Sláva,Sláva!!!
oceňuji na tobě, že nepoužíváš témata, která se dobře čtou a jsou populární, to se mi na tobě fakt líbí.
08.04.2013 18:00:56 | CCGREE