Anotace: Psáno při poslechu písně The Last Unicorn v provedení skupiny Gregorian
Nesedávám za nocí v kokpitu
přitom dobře znám hvězdný prach
Nejsem kým zdám se být
Nemám zájem na cizích světech
Zima hřeje bodnutí pod tepnami
Vím, že budu lehký jako pápěří
A v očích mám tisíce zrcadel
Těch co ve mě nevěří
Přesto
Ještě žiju
Odvrací se zraky přítomných
Žaluje mě dávný stud
Nad hlavou mám pořád zem a pod kopyty tříšť
ač nechci odtud
Přesto
Ještě žiju
Dotkni se mých čar
Zaboř mi tvář do hřívy
Vezmu tě do svých světů
Pokud budeš chtít dospět k cíli
Chci vnímat dotek vzdálených planet
Ale bez tebe nevstanu ze dna
Jsem divoký a nezkrotný
jako ty jsi něžná
Můžeš mě vyvést z mého zajetí
Opřít se o uzdu a chomout
Obětuji každý vdech, každou pouť
Jen když půjdeš za mnou
Protože
Jenom s tebou žiju
Jenom s tebou jsem skutečný
"Jsem divoký a nezkrotný jako ty jsi něžná" To je ono. Krásné. PS,: žádná bitva není prohraná dokud se bojuje. OK
17.04.2013 20:54:44 | VEDz RVAHEs