Anotace: ..
ptám se ho co dělá
seděli jsme spolu
pili kolu
u zahradního stolu
a že se nuda hnala krajem
kouřili vonných stvolů
a von
že doma na koleni láme parabolu
pak mezi výdechy
oblaky kouře
vyprávěl něco vo ňáký couře
z minulejch životů
a jejím vztahu k drahým kovům
něžným slovům
a letům
volným pádům
do zemí
na svém území lovím zvuky
hlavně ty vzdálené
až za hvězdami
toužím se setkat s formou cizí
dřív něž zmizí
v černejch dírách kde se světlo lomit bojí
člověk neobstojí
bez klubka drátů
svíjejících vlasů
pojďte ke mně!!!! beru každou rasu
pokožku, kůži, oči
tak už to připoj
ať se zase točí
kolem svý osy
jsme bosi .. hladoví
ale to štěstí co nám sypou
chutná