duša je mocná a kameň tvrdý
nech je jeho sila poznať do diaľky
a more bude buracať
krik počujem až za svetla
a noc padá na svet
iba v tedy keď ja prehovorím !
nech iskra svetlá cestu ukáže ..
a brany otvorí ...
speť na slobodu drakou ...
a duša sa znovu uzatvorí ..