Bezbřehá bolest
Neorané pole
Něžnosti neorané...
Jo
Duše se vraždí sama
A od čtvrtečního rána
začínám být sama
s myšlenkou a strachem,
že dřívě něž se zešeří....
.....že nezralá jablka
padnou pod nohy
...poutníkům
...a snílkům...