Jsme pochybní bardi a na tváři pot
leskne se bolestí ztrhaných not.
Putujem světem a hledáme čest
z vyprahlých pustin a spálených měst.
Kolik se trpět má pro smytí viny?
Krví svých nepřátel zaženem splíny.
Pravda je lží a tvé právo ctností,
hymna nám zní mezi hradbami z kostí.
A tak dál, dál táhneme pouští
a bůh ten nám neodpouští.
Za hříchy naše a našich dětí
táhneme dál, dál do podsvětí.
Každý z nás v srdci svém tajemství nosí,
po ohních pekelných kráčíme bosi.
Tak přidej se k nám, ať jsi zloděj či vrah,
ve dvou se zpívá líp, zaženem strach!
A až tam dojdem, tak nesmíš se bát,
na každém konci vždy čeká zlo kat.
Drž hlavu vzhůru a hrdý zkus být,
až před smrtí poznáš, jak sladké je žít.
A tak dál, dál táhneme pouští
a bůh ten nám neodpouští.
Za hříchy naše a našich dětí
táhneme dál, dál...