Drzý inzerát
Anotace: ... raději se nepokouším lhát ...
Hledám informátory pro druhou ligu
přes internet s růzností nicků,
informace potečou směr Vatikán
k zástupci Pána, i do různých stran.
Dále hledám spolehlivé hackery,
co mi stáhnou data US army,
hlavně ty pod značkou: tajny,
odposlechy FBI a CIA, co agenti řekli.
Ještě hledám druha do nepohody,
nemusí mít korunu či slavné rody,
stačí, když najdeme společné body,
a po strádání si dopřejeme hody.
Přečteno 663x
Tipy 3
Poslední tipující: Já Esther Ruth, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)