Imbolc
Anotace: Ve svitu svíce schoulena Čarodejka spí Krásná dísa bez jména V havrana se promění....
Ve svitu svíce schoulena
Čarodejka spí
Krásná dísa bez jména
V havrana se promění.
Srdce zabubnuje
Pírka v jiskry změní
Písek přesype se
Světlo se zas vrátí zemi.
Tak zapalme svici
Pro dísu bezejmennou
Světlo vraťme zemi
Paní světlem zahalenou.
Přečteno 580x
Tipy 2
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné
Komentáře (1)
Komentujících (1)