Anotace: Jediná naděje, že mě někdo uslyší...
Ve světě iluzí stvořeném z haluzí,
sny stávají se skutečností, vynikají netečností,
domněnky nabývají významu,
černé myšlenky škrtám ze svého seznamu,
žiju ve světě plném fantazie,
promlouvám k světu formou poezie.
Ať Vám takový přístupp k životu vydrží co nejdéle!!!
18.03.2014 13:35:57 | sluníčko sedmitečné
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?