Tam, kde chodia víly spať
Anotace: Daj pozor na vílu, vo vrecku košele spí ti. Dýchaj len potichu, bo uletí ti. Nôžky...
Daj pozor na vílu,
vo vrecku košele spí ti.
Dýchaj len potichu,
bo uletí ti.
Nôžky má studené,
rúčky zas krehké.
Tak ulož ju na spánok!
Tam, kde chodia víly spať,
do škrupín z orieškov.
Prebuď ju hudbou lesa,
a ovlaž kvapkou rosy.
Raz budeš ten, čo povie,
že vílu pri srdci nosí.
Přečteno 507x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman
Komentáře (4)
Komentujících (2)