Za polem je les a ten je plný zloby
po lánu k lesu dívka jde a krása ji zdobí.
Za polem je les a ten je plný kostí,
na louce dívka hle, tančí od radosti.
Za polem zlověstný je les, z něhož sálá záře
dokud dívce té žalem srdce nerozpáře.
Celkem výstižně napsáno. Přesně vím o čem autor píše. Vidím to taky tak stejně.
Těch lesů je strašně moc. Oni jsou pak vážně jako rozpárané.
Člověk si pak klade otázku. Jestli je tomu pak pomoci. Ale asi ne.
17.09.2015 16:19:54 | Perla