Jsem všude a nikde.
V srdcích všech se skrývám.
Jsem ten tichý hlas,
který našeptává.
Já jsem Válka,
Já jsem Vítězství,
Já jsem Prohra,
Já jsem Boj.
To já jsem vítěz,
To já jsem poražený.
Ve jméně tisíce padlých bohů,
Ve jméně tisíce padlých vír.
Můj řev přináší strach,
Můj meč přináší zkázu,
Má přítomnost přináší šílenství.
V mých stopách zůstává jen prach.
Můj hlas přináší sílů,
do srdcí těch, kteří naslouchají.
Mé dary přináší moc,
která spoutává ty, co je příjmou.
Toho válečníka jsem i zahlédla. Tohle ti opravdu jde, na fantasy máš buňky. ST :O)
06.10.2014 17:05:26 | Tichá meluzína