Chtěl bych být ředitelem
všech popelářských firem světa.
Odpadních myšlenek nositelem.
Vládnout a panovat, lobovat, plánovat.
Všem národům diktovat.
Prodávat odpadky
za vysoké poplatky.
Být za vodou
s nejednou výhodou.
Všechny je sjednotím
ušetřím, ani se nezpotím.
Čínský, španělský a anglický jazyk
a taky Skype, jde jenom o zvyk.
...chtěl bych vědět jak na ně, vole.
Tak proč jen to neučej na základní škole?
zvláštní že se jim říká popeláři a přitom popel už dávno nenabízejí...
23.10.2014 23:48:33 | enigman
Pravda...ale naši sousedi odpadky pálí...děsně kouří a pak mají v popelnici popel..
Ale dalo by se do toho vnést zmatek popelníkem...třeba....Na ulici nehledej popel v popelnici. zato popelníky na polici jsou tou pravou popelářovou zábavou ...
24.10.2014 17:50:19 | MARKO
Smělé plány. Fandím. Kdo neplánuje, plánuje neúspěch :-)
23.10.2014 23:20:51 | hledač