Stopy liščí
srdce z ledu tříští
... stopy v sněhu
probouzí v něm něhu
... stopy tvora, z nějž se třesu
míří do hlubokých lesů...
Stopy mizející v dáli
zatímco sme spali
... stopy odvěkýho pouta
zahání mě do kouta
... památku na stopy v sádrovym odlitku
uchovat?... nebo se jich vzdát... bez zbytku?
Stopy od ústí až vzhůru k prameni
upřímnost, pravdy... vytesaný v kameni
... stopy času odkrývající záhadu
i drahý kameny maj svůj poločas rozpadu...
... stopy, který se nezahladí
STOP!
... budem jen kamarádi...
Všichni se Tě totiž bojí... Ale že teda ty zuby nekradeš, tak to bychom třeba kamarádi být mohli. A že jseš i ten hippiesác... ;)
01.03.2015 22:40:39 | Nespavec
jop, to by mohlo beat ;)... takle to funguje už od dávnověku, že se lidi bojí toho, čemu/komu nerozumí, je to jejich přirozenost :D... a "kamarád" je pro mě dost silný slovo, neberu ho na lehkou váhu, nedá se jím "jentak" stát ;)... idyž je někdy "jen"...
11.03.2015 17:00:19 | Absinthe Banshee