RESIDENT EVIL: REVELATIONS
.
Sedávej mutantobijko tiše v koutě,
budeš-li hlučet, hrdobci najdou tě.
Jednotlivé paluby neprocházej se zapnutým skenerem
a to ani při průchodu nejjednodušším levelem!
Lepší je mít v ruce pořádnej gan,
nejlíp by se hodila opakovací brokovnice M3 s rozšířenou kapacitou zásobníku, navýšeným firepowerem a nastavenou možností střílet v dávkách.
Dej na radu zkušeného pantáty:
na dohmat měj vždy připravené pulzní granáty.
Loď Queen Zenobia je mutantů plna jak kravinec much,
tak popadni bazuku a pojď si užít vzruch.
Zbraně přebíjej rychle, obnovuj vitalitu,
nebo brzy zvadneš v umírání šerosvitu.
Do neznámých sekcí choď vždy bokem,
preventivní střelbou chraň se před útokem.
Za roh načuhuj opatrně a pomalu,
nebo ti nějaká zmutovaná mrdka odhryzne hlavu.
Každého bosse nejdřív slušně pozdrav
a pak ho dávkou z kulometu poprav.
*Hrdobec je staročeský výraz pro mutanti.
.
Komentáře (0)