Anotace: Nocí se line podivná vůně a hudba co duši hladí a hlas hluboký jak lesní tůně, co k jedné jediné sám tu mluví ...
Jak snadné je upadnout v zapomnění
když měsíc tiše lká
jak snadné je vědět, co k poznání není,
jak dýka, co srdcem proniká
Jak snadné je upadnout v zapomnění
když hledět dáš mi do očí svých
a přijde z tvých očí odpuštění
za polibků neskutečných však vysněných
Když měsíc tiše lká
když zem už dávno spí
když jsi zde ty a já
když ležíš mi v náručí
Jak snadné je vědět, co k poznání není
jak snadné je myslet na tvůj horký dech
jak snadné je tohle šílené snění
o lásce krátké jak poslední vzdech
Jak dýka co srdce proklá
jak meč co krk na špalku tne
tak je ta touha, ta vášeň zlá
Tak skoná srdce zlomené mé
V náruči druhé poznáš, jak moc rád máš tu prvou, říkají klasici. A nelžou.
06.02.2015 23:39:54 | VEDz RVAHEs
Bohužel je mi líto Vás zklamat, ale já jsem vždy věděl, kým jsem a čím pro mne je ona. Jen jsem doufal, že čas bude milosrdnější.
07.02.2015 11:57:25 | Vyvrženec
Omlouvám se. Zbývá tedy už jen čas. Ta nemilostrdná fyzikální veličina.
08.02.2015 17:47:31 | VEDz RVAHEs