Anotace: Nesnaž se, nesnaž se zapomenout svých činů. Ty jsi vyvrhel, ty nejsi z hrdinů.
Tisíce nocí budí písní tě ona
krásná jak smrt děsivá královna
její oči ti mají připomínat
že neměl bys nikdy zapomínat
udělal jsi to snad pro spásu její
však srdce zkamenělo
a prapory krvavé nad bojištěm vlají
udělal jsi to, není cesty zpět
nemůžeš to vrátit
těch pár příšerných let
Budeš tam dál ztracený ve tmě
ona bude o hrůze zpívat
zpívat ti něžně
Tys to udělal každou noc ať tě budí
ten pohled jeho
a píseň její
tys to udělal
nesnaž se utíkat
žes nenašel odvahu radši slovas chtěl spolykat
tys to udělal
vzal jsi mu jeden dech
tys to udělal
věčně řvi hrůzou v těch snech