*
Here OK2 LV1S anybody hear me?
Jak mne slyšíte?
Slabé praskání se mísí
se světlem měsíce
jenž se dobývá mezerou v žaluzii
mléčná oblaka se rozpouštějí
v řídnoucí tmě
displej zamrká očima komby
jak mne vidíte?
přecházím na fonii...
vypínám
Hello, yes I can hear you and see you!
Please shortly land
into your friendly bed
and take the sleep position
tomorrow will have other mission!
:)
24.04.2015 08:05:40 | MARKO
Už lezu do pelechu, nakonec je půlnoc... ale co bude zítra? každý ví prd... mne nevyjímaje. Dík za čtení
25.04.2015 00:09:56 | aravara