*
střed?
východy i západy
jsou rudé
ale
odjakživa a stále
opačné póly
nesouvislé tapety nebe
spojuje střed země
a mimoběžky dělí cesty
na šedivé zatáčky,
čerň slepých uliček
a zářící cíle
míjení...
zůstává sen
miliardy světel
světů