Rudé síně
Anotace: "Básnička" v herní nápovědě pro fantasy RPG + doprovodný textík v knize.
Matka dceru porodila,
znetvořila, odložila.
Lunu, vítr, řeky sňala,
do lůna jí darem dala.
Pečeť sťala, roztrhala,
synům vazy zpřetrhala.
Do útrob jí bolest psala,
slzy krví začmárala.
V šedý zámek, vránu v klíč,
černočerné stužky líc.
V purpurových síních hada,
pláče tichá, černá, sama.
Přečteno 682x
Tipy 1
Poslední tipující: EmmaG
Komentáře (0)