Námořníkům
Anotace: Jen takový rychlý výplod inspirovaný neskutečným světem...
Nesmutni, že jsi sám
Že samota je tvůj širý oceán
Že každodenní moře všedním je
A chlad cit nenahrazuje
Kdo hledá najde pohlazení
V náručí lehké děvy
V tuto chvíli již návratu není
Jeden sten střídá se ozvěnou v druhý
Jsi ztracený, námořníku, v opojení
Falešný pocit bezpečí a pochopení
Mizí jako zlato těžce vydělaný
Na duši jen splín, na chvíli utišený
A poslední, co zahřeje tě na lodi
A zkřehlé tělo v život probudí
Je targothský mok zlatavý
Přečteno 669x
Tipy 10
Poslední tipující: její alter ego, Frr, jitoush, Jort, enigman, Kett, Aiury
Komentáře (1)
Komentujících (1)