Pradávné runy tesám si do masa,
do sněhu píši symboly z krve,
svět náš a Jasan se s praskáním otřásá,
možná drak zběsilý jej z kořenů vyrve
Zemí se šíří mráz, ohně též válek
a všechny vojáky pohání vztek;
zrůdná stvoření přitáhla z dálek,
začla poslední zima a Vlčí věk...