Zima s apačem
Anotace: A zatoužit dlaní dotknout se kůže indiána být vílou tiše snít... Přec nebýt jen tak sama Co žena...
A zatoužit
dlaní dotknout se kůže indiána
být vílou tiše snít...
Přec nebýt jen tak sama
Co žena muže vlastně chtít?
Zatoužit
Když ten co ho máš doma nevidí...
Tiše se dotknu tebe..stůj...
Jsme v lese sami bez lidí...
Zatoužit
Když můžeš ,proč by ne...
Však chtíč se domem vkrádá...
Máš muže vedle sebe..spí...
Nechce dělat co máš ráda..
Zatoužit
Vem si co léta ti nedal on...
Tělu chybí dotek ...
cit...
Jen tak projít se lesem
při podzimu
po indiánu zas zatoužit...
Přečteno 538x
Tipy 11
Poslední tipující: enigman, Nikita44, jitoush, Frr, Jort, Amonasr
Komentáře (1)
Komentujících (1)