Znám křišťálovou studánku
u paty šedých hor
tam ticho je klid věčný též
tam spí i temný bor
Duše čistá dívky mladé
tam v noci chodí pít
oči černočerné svoje
se nepokouší skrýt
Když slunce vstává po ránu
tak mizí dívka zas
že určen je jí jedině
ten temný noční čas
:-))))) to je úúúúúúúúúúúúúúúsměvnýýýýýýý :-) St.
01.05.2016 19:37:40 | tvořilka