Patřit do znamení ryb
zatajit dech a klesnout na dno moře
a přes temný modrý sloup hledět vzhůru
na hvězdy plující po hladině
jako by tam byly
a vytvářely souhvězdí
Narodit se bez chyb
nepoznat pech ani hoře
nořit se stále hloub za tónem píšťaly z kůru
jindy jen splývat líně
malovat podmořské víly
přemýšlet jenom tak, o štěstí
… jde takhle žít?