https://www.youtube.com/watch?v=wj9jkVQS-No
Ze střípků fantazie mísením
otevírám bránu mého světa
krajina sluncem zalitá
drobná políčka zlatem osetá
lusknutím prstu kvítí rozkvétá
jeskyni obývá ohnivý drak
ve věži spí dívka zakletá
vzduchem se šíří sírový pach
pohádka pro děti rozjetá
divoké zvěře lesy plné
v království dílny řemeslné
ruce prostých lidí zručné
zpívají písně libozvučné
stateční rytíři zdejšího kraje
před vpádem silného nepřítele
hájí čest a slávu krále
brání své domovy vytrvale
Chci vkročit do podobného ráje…