TIše a daleko
Stal jsem se hříčkou,
co napíšu, tím pohrdám
po krk v bahně ega,
umaštěné noviny
na podlaze,
trčím z okna
skoro celým tělem,
nemůžu duši prostě prodat
číšníkovi?
kočka si vyjednává
další život,
uhlíky místo očí,
vracím se do pokoje,
letadlo bliká na nebi,
tiše a daleko.
Přečteno 632x
Tipy 9
Poslední tipující: její alter ego, roztoč_v_mé_hlavě, Frr, Kett
Komentáře (3)
Komentujících (3)