Fénix
když popel pírka zakrývá -
mé krásy příliš nezbývá
jen city mé -
do hlíny tmavé -
tebou zadupané -
pláčou . . .
vím, co stane se jednou -
kdy oči hvězd zblednou
mé smysly probuzené -
sny potrhané -
ty ruce propletené -
spojí . . .
ten jiný, co mne políbí -
vše dá mi, co mi přislíbí
tu lásku kouzelnou -
tebou pohrdanou -
tu pravou jedinou -
co věky přetrvá . . .
když popel pírka neskrývá -
a má krása ohněm ožívá
já F é n i x pak
až do oblak
vzlétnu zas
a zas
a zas
a zas . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts