Věčná touha
Anotace: Od počátku dějin vzhlížíme ke hvězdám, ale...
Od počátku dějin vzhlížíme ke hvězdám, ale...
... až se blíží čas, kdy se máme stát jejich součástí, začneme mít strach.
Svět umí být nádherný, ale ve hvězdách...
... Ve hvězdách spočineme a bude nám už jen nádherně.
Přečteno 583x
Tipy 2
Poslední tipující: Móny, Lighter
Komentáře (1)
Komentujících (1)